Vi finns med hela vägen

Begravningar

Vi löser allt runt en begravning. Vi har skräddarsydda begravningar där vi lyssnar in varje kunds önskningar noga. Vi sköter hela processen så att ni får tid till att ta hand om varandra i familjen.  Begravningsdesign är vår absoluta styrka och vi jobbar konceptuellt med hela processen. 

Minnesstund

Vi hjälper gärna till med att skapa vackra minnesstunder.  Vi har många innovativa idéer kring var minnesstunden kan hållas och vi samarbetar med de bästa lokala producenterna i Dalarna med omnejd och har flera vackra platser att erbjuda.

Blommor

Vi samarbetar med små lokala florister i Dalarna. Vi ser gärna att man väljer blommor lokalt och i säsong. Vi har fler samarbetspartners som odlar sina egna blommor.

Sista Brevet

Ditt avsked, Ert farväl.
Vi har tagit fram ett enkelt dokument för att undvika oenighet mellan anhöriga. Där kan vi hjälpa till att skriva ner era önskemål i händelse av sjukdom eller dödsfall. Boka ett första kostnadsfritt besök hos oss.

Sorgsamtal

Hos oss finns det möjlighet till samtal och stöd i sorg. Kontakta oss för att boka ett första samtal hos Annalinnea på Linneas lugna rum. 

Juridik

När en anhörig avlidit behöver man göra en bouppteckning samt andra juridiska dokument. Vi har valt att samarbeta med små och lokala företag för bästa möjliga service angående testamenten, bouppteckningar, arvsskiften och allt annat inom familjejuridik.

Musik

Musik vid en begravning är viktig. I Dalarna finns det många duktiga musiker att välja på.
Vi hjälper till att hitta rätt musik till er begravningsceremoni.

Officiant

Den som leder en borgerlig begravning kallas
officiant eller begravningsförrättare.Vi på
Dahlia hjälper till med att hitta en  Borgerlig Officiant som passar.

Andra Ceremonier

Vi jobbar med hela livet
När någon föds, livet och när någon dör 

Besök

Dahlia Ceremoni och Begravning AB

Kung Gustafs Torg 4F

791 70

Mejla
Ring